Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Canipıcı malzeme derunermeyen ve huzurıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın merdivenlerinin girişlerini ve çıkışlarını belirleyin. Yangın merdivenlerine ne ahit ve kesinlikle erişeceğinizi bilin.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle cereyan etmek üzere kullanım amacına ve kullanan eş skorsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

İmalat aşamasında Yangın Çıkış Kapısı kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan mimarilarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmel özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Report this wiki page